Zoeken naar schilder leek

 
schilder leek
Schildersbedrijf Jos Dasselaar.
Jonkerslaan 47 9351 JJ Leek. Telefoon 06 519 352 84. 2013 Schildersbedrijf Jos Dasselaar. Welkom bij schildersbedrijf Jos Dasselaar. Mijn naam is Jos Dasselaar en heb een gespecialiseerd schildersbedrijf voor al uw schilderwerk zowel binnen als buiten. Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam in het schildersvak en in 2009 gestart met mijn eigen bedrijf. Service en kwaliteit in combinatie met een scherpe concurrerende prijs staan hoog bij mij in het vaandel. Naast het schilderwerk ben ik ook gespecialiseerd in houtrot reparatie onderhoud van schilderwerk plaatsen van beglazingen en wand en plafond afwerking. Als klein bedrijf kan ik u op een flexibele en persoonlijke manier adviseren.
Schildersbedrijf Boer. Schilderwerk Wandafwerking Houtreparatie en onderhoud.
Home Biografie Tarieven Portfolio Contact. Welkom op de website van Schildersbedrijf G. Na 19 jaar ervaring is Gesinus Boer gestart in 2009 als een eenmansbedrijf. Dit is de 3e generatie schildersbedrijven in de familie. De werkplaats is gevestigd aan huis en is ingericht met de noodzakelijke voorzieningen. Het voordeel is dat er op deze wijze geen hoge kosten zijn van een groot bedrijfspand of van een duur kantoor hetgeen leidt tot een scherpe concurrerende prijs. Voor een langere levensduur van uw woning is goed schilderwerk van belang.
Kramer Schildersbedrijf.
Afman Schilderwerken voor ál uw schilderwerken.
aan uw huis werken. Voor ál uw Schilderwerk in Groningen Drenthe en Friesland! Afman Schilderwerken uit Leek in Groningen is een familiebedrijf met een lange staat van dienst. In 1886 werd het opgericht door Cornelis Afman. 5 generaties later zijn vader en zoon Henk en Henk Roel Afman eigenaars van het bedrijf. Afman Schilderwerken staat bekend als een schilder die écht vakwerk levert. In Groningen Drenthe en Friesland maar óók daarbuiten. 31 0 6 23 47 51 73. 31 0 594 51 61 00. Like ons op Facebook.
Startpagina.
Lage 6% BTW tarief. Heeft u een ruit te vervangen. 15% korting in de zomer.
Schilders in Leek Het overzicht van alle schilders in Leek.
Leek telt 16 schilders. Hier volgt een lijst van alle 16 schilders van Leek zoek en vind een schilder in Leek bij u in de buurt. Leek ligt in Groningen en heeft 10 435 inwoners verdeeld over 4 430 huishoudens. Op elke 653 inwoners is er 1 schilder beschikbaar. Schilders offertes aanvragen in Leek. Vrijblijvend offertes aanvragen bij schilders in Leek. Ontvang meerdere offertes van schilders in Leek door slechts 1 aanvraag te doen. Ervaar het gemak en ontvang het beste aanbod van schilders! Vrijblijvend schilders offertes aanvragen. 1 tot 16 resultaten van de 16 schilders in Leek. Bos Schilderwerken Groningen B.V. Potklei 22a 9351VS Leek.

Contacteer ons