Zoeken naar schildersbedrijf heerenveen

 
schildersbedrijf heerenveen
Schildersbedrijf Sikkes Heerenveen Kijkt u eens rond op onze site voor meer informatie over onze activiteiten nieuws uit de sector en overige actualiteiten die voor u van belang kunnen zijn. Wij werken met producten van Sigma SikkensWijzonol Veveo Boonstop
Het bedrijf is gevestigd aan de Molenlaan 27 in Rottum nabij Heerenveen. Werkplaats/bedrijfspand is gevestigd aan de Eurolaan 14-08 te Heerenveen Na de schildersvakschool doorlopen. Schildersbedrijf Sikkes Eurolaan 14-08 8477 SM Heerenveen tel 0513-552296 Mobiel 06-25516832. Kijkt u eens rond op onze site voor meer informatie over onze activiteiten nieuws uit de sector en overige actualiteiten die voor u van belang kunnen zijn. Wij werken met producten van Sigma SikkensWijzonol Veveo Boonstoppel Intervos Relius Repair care. Gerard Sikkes 28 april 2014 Geen categorie Lees verder. Zoeken Meest recente berichten. Gerard Sikkes in actie.
Meer waarde voor uw bezit!
Welkom op de site van Tichelaar Schilders. Wij verzorgen beglazing schilderwerk wand en plafondafwerking nieuwbouw timmerwerk houtrotherstel en renovatie voor bedrijven instellingen en particulieren. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in Heerenveen en heel Nederland. Service kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. 6% BTW op schilderwerk.
Schilder Heerenveen Vakkundig schildersbedrijf. Schilder Heerenveen Vakkundig schildersbedrijf.
Woont u in Heerenveen en bent u op zoek naar een ervaren schilder die voor u het schilderwerk aan de buitenzijde van uw pand kan uitvoeren? Of wilt u graag de keukenkastjes verven maar hebt u geen idee hoe u dit aan moet pakken? Bij ons schildersbedrijf zijn diverse ervaren schilders betrokken die u graag van de benodigde informatie voorzien of voor u het schilderwerk afhandelen. Of het nu gaat om het verven van meubels het schilderen van het huis of ander schilderwerk onze schilders staan voor u klaar.
Welkom De 2 Schilders.
Wij willen u bedanken voor uw bezoek en hopen binnenkort meer voor u te kunnen doen! 31 625 211 208.
Friesland Schilders de schilder van Heerenveen en omgeving.
Bent u op zoek naar een schilder in Heerenveen en omstreken dat hoogwaardige kwaliteit garandeert dan bent u bij Friesland Schilders aan het goede adres. U kunt uw woning door Friesland Schilders op een professionele wijze laten beschermen tegen de alledaagse weer en milieu invloeden. Voorkom onnodige onderhoudskosten door te lang te wachten met onderhoud schakel uw vakman op tijd in! Wij kunnen u op dit gebied uitstekend adviseren.
Schildersbedrijf sikkes Schildersbedrijf Sikkes Heerenveen.
Het bedrijf is gevestigd aan de Molenlaan 27 in Rottum nabij Heerenveen. Werkplaats/bedrijfspand is gevestigd aan de Eurolaan 14-08 te Heerenveen Na de schildersvakschool doorlopen. Schildersbedrijf Sikkes Eurolaan 14-08 8477 SM Heerenveen tel 0513-552296 Mobiel 06-25516832. Op 1 maart 2002 startte Gerard Sikkes zijn eigen schildersbedrijf onder de naam Schildersbedrijf Sikkes. Het bedrijf is gevestigd aan de Molenlaan 27 in Rottum nabij Heerenveen. Werkplaats/bedrijfspand is gevestigd aan de Eurolaan 14-08 te Heerenveen. Na de schildersvakschool doorlopen te hebben werkte Sikkes zestien jaar lang bij een gerenomeerd schildersbedrijf in Heerenveen waar hij het vak in al zijn facetten heeft leren kennen. Sikkes richt zich met éénmansbedrijf op de particuliere sector.
Tichelaar Schildersbedrijf in Heerenveen De Telefoongids.
Tichelaar Schildersbedrijf in Heerenveen. Burgemeester Falkenaweg 225 8443DD Heerenveen. Schrijf als eerste een review. Tichelaar Schilders bestaat al sinds 1980 in de huidige vorm. Als bedrijf van generatie op generatie heeft Tichelaar Schilders door de jaren heen al veel projecten succesvol voltooid.
Schilder Heerenveen De Telefoongids.
Koningin Julianaweg 17 Heerenveen. Al meer dan 80 jaar is Piet Boersma Schilders een begrip als schilder in Heerenveen en de regio. /piet-boersma-schilders/16573431/5-1/phoneDetails _blank 0513-636154 0513-63 Toon nummer. Lenis schildersbedrijf sinds 1896 gevestigd in Wolvega. Wij zijn de professionele specialist in behangwerkzaamheden zonweringen tuinkamers en glas. /schildersbedrijf-lenis/19706205/5-1/phoneDetails _blank 0561-612533 0561-61 Toon nummer. Met ingang van 1 mei 2009 heeft Arjen Bouwsma besloten als zelfstandig schilder ondernemer zijn carrière voort te zetten.
Klusbedrijf en Schilder in Heerenveen De Vakman.
De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf. Klusbedrijf uit Heerenveen meer dan alleen Schilder. Klusbedrijf uit Heerenveen is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als schilder heeft De Vakman Jack van Dalen veel ervaring met het schilderen op diverse materialen en ondergronden maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk tegelwerk loodgieterwerk houtimitatie dakdekken en het plaatsen van dakramen deuren en vloeren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman Jack van Dalen kan naast schilderen ook een complete verbouwing van badkamer keuken zolder of woning voor u uitvoeren. Ook heel handig één aanspreekpunt voor de complete klus!
Home Piet Boersma Schilders.
De hele maand Juni geven wij 15% korting op de Perkoleum van Koopmans Verf. Koopmans Verf de trotse sponsor van SC Heerenveen is vanaf vandaag bij ons verkr. Een vlekafstotende en makkelijk te reinigen muurverf. LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak. Als je duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan is dit een aanrader om buiten. Flexa kleurtrend van 2017 is Denim Drift. De Flexa trend kleur voor het jaar 2017 is Denim Drift. Het is een zachte friss. Tijd en geld besparen?
Huitema Schilders.
De roots liggen in Tjerkgaast. Pake Anne is daar begonnen c.a. Sindsdien is het bedrijf voortgezet van vader op zoon. Tegenwoordig zijn vader en zoon Mathijs sr en Matthijs jr. samen eigenaar van het bedrijf. Zij staan bekend om hun degelijke vakwerk in en rondom Heerenveen en draaien hun hand niet om voor een strak stukje restauratiewerk regulier onderhoudsschilderwerk of behangwerk. Senior mag zich Mr. Schilder Nationale Schildersschool Utrecht noemen en junior studeert hier nog voor.

Contacteer ons