Resultaten voor schildersbedrijf hoogeveen

 
schildersbedrijf hoogeveen
Schildersbedrijf Venko uit Hoogeveen in Amerikaanse handen RTV Drenthe.
Schildersbedrijf Venko uit Hoogeveen in Amerikaanse handen. Schildersbedrijf Venko in Hoogeveen foto Google Streetview. HOOGEVEEN Schilder van offshoreplatforms Venko uit Hoogeveen komt in Amerikaanse handen. De onderneming met op piekmomenten meer dan vijfhonderd mensen in dienst wordt overgenomen door Brand Industrial Services ook wel bekend als BrandSafway. De Amerikanen zijn het met eigenaar Mentha Capital een in Amsterdam gevestigde investeringsmaatschappij eens geworden over de transactie. Er is niet bekend gemaakt hoeveel Brand Industrial Services voor Venko betaalt. De deal wordt waarschijnlijk in het vierde kwartaal afgerond. In een verklaring sprak Brand-topman Bill Hayes lovende woorden over de gespecialiseerde kennis op het gebied van coatings bij Venko.
J.W.K. Behang en Schildersbedrijf.
Neem contact op voor een offerte we maken dan een afspraak om uw wensen te bespreken.
Metaalconservering Straal en Schildersbedrijf Bouman Hoogeveen.
Metaalconservering stralen en schilderwerk voor industriële doeleinden u vindt alles onder één dak bij Straal en Schildersbedrijf N. Ook uw erkende en gecertificeerde bedrijf voor industriële reparaties coatings en renovaties. Alle activiteiten worden verzorgd met moderne apparatuur en duurzame producten. Straal en Schildersbedrijf N. Bouman is niet alleen van betekenis voor grote en kleine opdrachtgevers in Nederland maar is ook internationaal actief. Straalbedrijf en schildersbedrijf N. Bouman Hoogeveen SSB is uw aangewezen partner voor. Stralen met korund grof/fijn. Voor zowel cabine als mobiel.
VENKO Offshore en outdoor schilderwerken.
Schilder Hoogeveen Schildersbedrijf Westerbeek.
Welkom bij Schildersbedrijf Westerbeek een veelzijdig en dynamisch bedrijf dat al decennialang staat voor een professionele schilder in Hoogeveen. Dus woont u in Hoogeveen en moet u schilderwerk laten doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u eenvoudig een offerte aanbieden of wij gaan even persoonlijk met u praten over uw wensen en eisen. Ook voor werkzaamheden die u in eerste instantie niet met de schilder zou associëren kunnen wij u helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glas zetten of houtrot renoveren.
Schildersbedrijf Andre van der weide.
Schilderbedrijf André van der weide is een modern schildersbedrijf toonaangevend in houtrotreparatie glaszetten sausen en schilderen. Ik sta garant voor kwaliteit en veelzijdigheid. Dit kan ik garanderen door enerzijds korte communicatielijnen en anderzijds door mijn jarenlange ervaring. Welkom bij Schildersbedrijf André van der weide. Ik lever hoogstaand schilderwerk en vakkundig sauswerk. Ontdek hier hoe schildersbedrijf André van der weide u van dienst kan zijn! Is uw woning twéé jaar of ouder? Dan komt u in aanmerking voor het verlaagde BTW-tarief van 6% voor schilder en renovatiewerken!
Hovingschilderwerken Home.
Schilderen en behangen zijn tijdrovende klussen waar veel mensen tegenop zien. Hoving Schilderwerken in Hoogeveen neemt het graag van u over en garandeert een prachtig resultaat dat vele jaren meegaat. Wij als professionals verzorgen binnen en buitenschilderwerk / glaswerken / behangwerk voor woningen en bedrijfspanden. Tevens zijn wij de professional voor herstellen van schade die ontstaan is door houtrot. Wij zijn als extra aangesloten bij HomeTeam welke ook gebruikt maakt van de service van Hoving schilder en glaswerken.
Schildersbedrijf Hoogeveen Schildersbedrijf Seijdell.
Schakel ons schildersbedrijf in Hoogeveen in als er bij u in huis of op kantoor iets geschilderd moet worden. Wilt u uw kozijnen laten schilderen? Dat doen wij met gemak. Onze schilder is snel en vakkundig. Maar ook voor grote projecten zijn wij uw partner. Wij schilderen zonder moeite uw muren binnen en buitenshuis. Dit gebeurt zeer secuur zodat onze kwalitatieve verf enkel op uw muur terecht komt. Uw vloer meubels en huisdieren zijn dus veilig. Wist u dat onze schilder ook als behanger of glaszetter besteld kan worden?
Schilder Hoogeveen Lensen Schilder Glasservice.
Wij werken al jaren voor particulieren aannemers woningcorporaties bedrijven en instellingen in Hoogeveen en omgeving. Schildersbedrijf in gemeente Hoogeveen. Als u een schilder zoekt in Hoogeveen en omstreken gemeente Hoogeveen dan kiest met Lensen Schilder Glasservice voor zekerheid. Allereerst brengen wij offertes uit die kristalhelder zijn zonder onduidelijke constructies of tarieven. Wij maken duidelijke afspraken bieden een uitstekende garantie en een goede oplossing bij geschillen. Onze vakmensen beschikken over alle benodigde VCA-diploma's zodat u altijd kunt vertrouwen op een perfect eindresultaat. Bespaar tot wel 35% op onderhoudskosten. Onderhoud van schilderwerk kan een kostbare aangelegenheid zijn. Met het economisch onderhoudsplan van Lensen Schilder Glasservice is een besparing tot 35% mogelijk.
Schildersbedrijf Maurice Veld in Hoogeveen Schilder Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Schildersbedrijf Maurice Veld in Hoogeveen. Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan. Meld u gratis aan. Geef als eerste een beoordeling aan Schildersbedrijf Maurice Veld in Hoogeveen. Gerelateerde bedrijven Schildersbedrijf Maurice Veld Hoogeveen. Prijs schilder en glasservice. De Schilder Bert Blokzijl. De Hoogh Glas Schilderwerke.
René de Bruin Schilderwerk.
U moet tenslotte jaren plezier kunnen hebben van mijn werk. IK WERK UITSLUITEND MET HOOGWAARDIGE KWALITEIT PRODUCTEN. 06 524 93 751. Nadat ik bij verschillende bouw en schildersbedrijven ervaring heb opgedaan ben ik mij ook gaan specialiseren in het schildersvak sinds het jaar 2000. Behang voor een persoonlijke touch. Van sloopwerk tot kitten.

Contacteer ons